Dr. Glas och Thorsten Flinck

I fredags såg jag Thorsten Flinck ge sin version av Dr. GlasSandgrund i Karlstad.
När jag gick därifrån började jag gråta. Det var liksom ingen vanlig gråt utan mer att jag förvånat märkte att tårar rann från mina ögon och jag var varken ledsen eller glad. Jag var helt enkelt väldigt berörd. Inte bara av pjäsen som sådan utan mest av Thorsten Flincks sätt att leverera den på, för att använda ett slitet uttryck. Han var 100% närvarande på scenen och det slog mig hur sällan jag blir berörd av de konstnärliga uttryck som erbjuds runt mig vad gäller både bilder, dans- och teaterföreställningar m.m. Det kändes som om han tog min stund som publik på allvar och att han respekterade det utbyte en artist och en publik kan (skall?) ha.

Hur Thorsten är privat är inte intressant i detta sammanhang utan jag kände mig djupt tacksam att en artist äntligen gav mig det jag alltför sällan upplever när jag betalat inträde; – Varsågod Marie, nu skall du få allt jag har av det jag tror på till hundra procent.

Tack Thorsten!

3 Comments Dr. Glas och Thorsten Flinck

 1. Lotta Leander 4 augusti, 2017 at 13:24

  Samma känsla hos mig efter att ha upplevt föreställningen med Torsten Flinck. Så närvarande och seriös, tog mig och min närvaro och tid på allvar. Jag håller med dig, så vill jag att teater ska vara. Såg föreställningen på en gammal fin biosalong i Uppsala, Slottsbiografen.

  Reply
 2. Avito321123GoTo 30 oktober, 2017 at 02:58

  Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

  Мое почтение, дорогие друзья!

  Готовы предоставить Всем вам сервис по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, совершенно новые). Если Вам надо конкретные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

  Аккаунты не Брут. Живут долго.

  Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
  Если нужен залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
  Для постоянных заказчиков гибкая система бонусов и скидок!

  Гарантия:

  И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим…

  Рады сотрудничеству!

  Заливы на балансы Авито
  ________

  старые деньги купить на авито
  2 аккаунта на авито
  как в авито восстановить аккаунт
  сколько денег получает авито
  авито стим аккаунты

  Reply
 3. LelandThile 8 januari, 2018 at 12:53

  This is the perfect web site for anybody who wants to understand this topic. You understand so much its almost tough to argue with you (not that I personally would want to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a topic which has been discussed for years. Wonderful stuff, just great!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *